انتقاد آیت‌الله دری نجف‌آبادی از نرخ پایین فرزندآوری در استان مرکزی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: در حالی که استان مرکزی با ۰.۶ درصد نرخ جمعیت، جوابگو جوانی نیست و باید به رشد ۲.۳ درصد برسد.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی پیش از ظهر امروز در افتتاح مرکز نفس، اظهار داشت: یکی از عوامل اقتدار هر کشور نفت، گاز، منابع طبیعی و معادن آنها نیست بلکه اقتدار هر کشور وابسته به نیروی انسانی است و هر فرد در سرنوشت و پیشرفت کشور می‌تواند نقش آفرین باشد، کشور ایران یک قاره است و باید قدر این خانه اسلامی و ایرانی خود را بدانیم و به این آب و خاک وفادار باشیم. 

وی افزود: در گذشته سیاست جمعیتی بر فررند کمتر زندگی بهتر بود در حالی که استان مرکزی با 0.6 درصد نرخ جمعیت، جوابگو جوانی نیست و باید به رشد 2.3 درصد برسد تا جوانان جایگزین جمعیت جوان جامعه شوند، کشور توانایی داشتن جمعیت 300 هزار نفری را دارد و می‌توان با مدیریت منابع  نیاز جمعیتی را  پاسخگو بود. 

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: میانگین سن قبل از انقلاب 54 سال بود در حالی که هم اکنون 78 سال است و نیاز است بهره‌وری را افزایش دهیم و زندگی مصرف‌گرا تغییر پیدا کند و بهره‌وری را افزایش دهیم تا ازدواج جوانان افزایش پیدا کند. 

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه احیا انسان در دستورات دینی و معنوی اسلام مورد تاکید است و نجات جان یک انسان، نجات بشریت است، گفت: وضع جمعیت استان مرکزی و استان‌های شمالی کشور مطلوب نیست ابن درحالی است که اروپایی و سایر کشورها مانند چین از سیاست تک فرزندی اکنون به سه فرزند و افزایش نرخ جمعیت رسیده‌اند. 

وی با بیان اینکه قرآن درباره فرزند‌کشی چندین آیه دارد که ما به عنوان مسلمان باید به آن عمل کنیم، عنوان کرد: حفظ فرزند، مبارز با سقط جنین و جلوگیری از ترک ازدواج  و ولنگاری در بین جوانان باید جدی گرفته شود و مورد توجه خانواده‌های ایرانی و اسلامی قرار گیرد. 

عضو تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: غیرت اسلامی باید در جامعه توسعه پبدا کند و از تشریفات و تجملات زندگی جلوگیری شود و به اصل دین و افزایش نرخ جمعیت توجه شود چراکه تشریفات و تجملات اسلامی نیست. 

وی خاطرنشان کرد: مسئله خانوده، جمعیت، جوانی جمعیت و مبارزه با سقط جنین بسیار با اهمیت است و باید با این مسئله مقابله کرد و نیاز است از فرزند‌آوری مادران حمایت شود. 

منبع: خبرگزاری تسنیم / ۰۲ مرداد ۱۴۰۲